• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color

Ophalen van de auto

Ophalen auto

Het is niet de bedoeling dat de roosters permanent op de wagen blijven. Alleen als de auto verscheept moet worden met een vrachtschip of als wij een tijdje weg zijn (bv om even naar Nederland terug te gaan per vliegtuig, om familie te bezoeken).

Met de nodige hulp is het eigenlijk zo klaar en kunnen we Renske en Arjen gedag zeggen, want zij willen zo gauw mogelijk weer aan de terugreis beginnen, nog even een foto voor de auto met de roosters en weg zijn ze.

Wij gaan ondertussen onze auto inrichten om de volgende dag te vertrekken. De familie Laufer heeft ons voor de lunch en het avondeten uitgenodigd en het wordt 's-avonds gezellig met een flesje wijn erbij. Dan ons bedje opgezocht en het voelt al vertrouwd aan.


's-Morgens ontbijt samen met de familie Laufer en daarna gaat de terugreis beginnen, ondanks dat er een beetje sneeuw was gevallen. We gaan niet in eAuto met sneeuwen dag terug, maar hebben besloten te rustig aan te doen en in Rees nog een keer te overnachten.

De 'Stellplatz' in Rees (Stellplatz is een speciale plaats waar campers vaak gratis mogen staan) is op een rustig plekje en er is ook tegen betaling stroom af te nemen. In het dorp gaan we eten en na het kijken van een filmpje gaan we slapen. De volgende dag het laatste rukje naar huis. We kunnen de auto stallen bij de familie Huiden op de Wakkerendijk. Hij is nu echt helemaal van ons.